Oj...

... vad jag inte skrivet något här! Hinner inte! Har fullt upp med praktiken i skolan och att fundera över allt jag borde göra inför nästa innevecka och tentor o dyl... Vad ungar är härliga! Nu känns det ändå som att jag ändå hamnat i rätt yrkeskategori. Men jag har ändå svårt att se mig som en auktoritär, frigående ledare i framtiden. Men vem vet, i de lugnaste vatten...! Jag kanske rentav förbluffar hela världen med mina kvaliteer... och även mig själv då förstås.

Nu verkar det vara vinter, åtminstonde för ett tag. HÄRLIGT! Sååå fint med snö, synd att man inte har så mycket tid över till det. Älskar snö och vinter verkligen.

Har upptäckt att en del av mina jämnåriga har eller håller på (!) att skaffa barn. Stress, stress, stress... Typ, fast ändå inte. Stackars Daniel är väl pensionär när han blir pappa, det är ju inte så långt borta det nu. Mohahaha, nä nu var jag lite elak med gubben min.

Smisk

Yes!

Jag klarade tentan!! Yippie, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle...


Jag lättar, jag flyger, jag svävar fram...

Första dagen...

... av de 20 som jag ska ha praktik nu. Lagomt trött i huvudet, men roligt ska det verkligen bli tycker jag! Härliga ungar hela högen. Men som sagt - de tar musten ur en! Dagen går i ett svep tycker man.

Var och handlade lite på vägen hem innan jag hämtade Pajasen som i vanlig ordning hittat på ordentligt med saker att göra. Imorgon blir första dagen med Einar där samtidigt, men jag tror nog det ska gå bra. Får se när jag hämtar honom om Maggan är alldeles darrig och svettig eller vad...! ;-) Fast jag tror allt att han har charmat dem ordenligt.

Igår var vi och bytte de sista däcken för säsongen och JAG tvättade även allihopa.. Det var en drös kan man säga, phuu! Jobbigt vare, och blöt var jag...



Undrar vad jag ska hitta på för mat idag då?? Tacobiffar med texmex-tillbehör månne?? Omelett med stuvning och stark korv? Eller kanske rödspätta med gräddfilssås? Men jag örsk' int' nå'... just nu iaf.. Bara vila lite granna... Mmmzzz... Zzznarrk...

RSS 2.0