Skidor - yeah

Sitter i stugvärmen nu och det sprakar i vedspisen. Jag och Jenny Starfighter och Pajasen tog en skidtur till Holmen, eller vad de kallar det, och de andra åkte skoter. Där åt vi varma mackor, bullar och choklad/kaffe. Inte en dålig dag. Daniel stannade däremot hemma med Frida som fick ett anfall i morse, suck. Nu var det väldigt längesen det hände, och hoppas det dröjer igen, om det måste hända igen...

Ja, nu mår man gott helt enkelt. Känns bra att ha gjort något nyttigt idag. Väldigt skönt också för Pajas att få komma ut och springa lite. Nu när det varit kallt så länge blir det ju inga långa promenader tyvärr. Frida får ju is kring tassarna och vill inte vara ute så länge. Jaja, nu sover han nog gott i alla fall. Men vi får hoppas att yr.org har rätt i att det blir lite mildare till veckan så vi kan vara ute lite mera!

Hoppalong'

2010

Jag håller som bäst på att känna in detta nya år som kallas 2010. Det har börjat både bra och mindre bra.

Vår kära Elsa har fått somna in nu, 94 år gammal. Och det är ju tråkigt så klart, men å andra sidan har hon levt ett långt liv nu. Vi har många minnen från hela vår barndom att tänka på, om hon som varit våran "farmor".

Gårdagen var hemskt trevlig, med god mat, trevligt sällskap och lite sällskapsspel samt Guitar Hero :)

Nu ikväll har vi fixat skotern. Luftfiltret hade lossnat så nu har vi pillrat dit det och skruvat fast. Nu ä de ba å åk! Ska fixa en extra rem och tändstift innan vi åker på nån längre sväng, men vill ju inte bli ståendes nånstans.

Nu blir det TV och jäsning i soffan.

Hoppalong

RSS 2.0