Grr...

Igår när jag skulle på jobbet blev det lite brått, så jag tänkte jag tar bilen. Det var bara det att det inte fanns några bilnycklar till den bilen som var hemma. Gissa var de var nånstans...! Jo, i D:s jacka. Efter en arg, och snabb, prommis kom jag till jobbet några minuter för sent. Karlar!


Nu är kylskåpet trasigt också. Grr, igen.


Imorgon är det jobb till kl. 12, sen ska jag till stan och shoppa lite. Jag har ALDRIG varit i stan så snart före jul, men lönen kommer ju då och jag vill gärna köpa något nytt att ha på mig till jul och nyår. Ska inte köpa NÅGRA julklappar. Utom kanske en. En liten en...


Sen är det JULLEDIGT! Ska njuta av att vara "ledig" och jobba som tusan i huset, men inte alla dagar dock.

Vi har nu suttit och "byggt" ihop bilar på nätet. Shit vad BMW har fina bilar, som t.ex. 330iXD eller 535iXD, men dyra som satan. Tänk vad skoj att få välja precis hur bilen ska se ut och vara och vilken färg och utrustning, bara man slapp betala... Då kunde man ju ta flera som man kunde byta med... Det skulle vara skoj.

Nä, vi klär nog granen imorgon istället. Måste snart gå och lägga mig nu, kl. 6.00 imorgon bitti ska jag vara i skorna och på väg!


Igår...

... när det fortfarande var kallt ute (-28), och inne (+16) bakade vi segkakor. Mumma. Gjorde även köttbullar med persilja och peppar till julbordet och lagade tacos till middag. OCH gick en sväng med hunden. Vi gav 17 i att jobba i huset eftersom det var så kallt, packade bara in virket och isoleringen som låg på vagnen. Så det blev en nyttig dag ändå.

Idag har vi jobbat lite i huset, gått med hundarna lagat middag och gjort JULGODIS. Rocky Roads (allt-i-ett-kaka, innehåller hela dumle, marshmallows, jordnötter, pistagenötter och choklad), "mozartkulor" och knäck blev det. Så det kan man säga var en onyttig dag, är INTE särskilt sugen på något sött för tillfället i alla fall. Syster & CO kom och åt middag och bakade med oss. Eller, & CO provsmakade väl mest. Och min halva avsägsnade sig snabbt och visade sig inte på hela kvällen.

Tjoho

Ja se där kom den, ja se där kom den...

... det var väl roligt, HURRA!

Det är i alla fall vitt och man får snö i skorna. Jag känner mig såå lycklig i kroppen bara för att det är snö, en härlig känsla. Gick en riktig promenad igår med hundarna och det var APjobbigt, men det gjorde liksom, nästan, ingenting bara för att det är så vackert ute nu. Men en meter till hade ju inte skadat.

Eftersom vi ska iväg och shoppa grejer på fredag så skulle vi gå upp och skotta av och fram släpvagnen och då hade kåpan frusit fast så in i h*lv*t*! Men efter lite ryck-och-slit och brassa-på-med-gasolbrännaren så sa det GLOPP. Men nu är vi alldeles trasiga i både ryggar och händer båda två.

Imorrn slipper vi laga mat. Tror jag. Vi ska inte äta hemma i alla fall.

Hoppalong

Lördag

Nu är det äntligen färdigt på vinden. Landgång för sotaren att krypa fram och inspektera skorstenen på och lösull en hel massa. Vi blåste det sista idag. Jag skötte fläkten, kom till slut överens med den bara jag fick öva mig lite... Ibland bara älskar jag maskiner... En känsla som inte går att beskriva särskilt bra... Hmm... Längtar efter att få ta fram min "nya" maskin!

Igår hanterade vi ca 100 kg kött. Jag blev hungrig. Hade först Luciamys på jobbet med drop-in, föräldrarna fick komma och fika med sina barn. Det blev lite rushigt ett tag men vi överlevde det med. Tänk att föräldrar har så svårt att tro att deras barn inte beter sig lika när de är med som de gör annars hos oss... Jag hade stängning och när alla hade gått tog jag "komp" och gick hem. Där hade syrran lagat mat!
   Tja, först hämtade vi bilen som varit på verkstaden - igen. Kommer en trevlig räkning på det snart då. Sen spelade vi kort tills det efterlängtade samtalet kom som talade om att vi kunde fara (till Bräcke) och hämta köttet. Vid 22.30 var vi klara och hade delat upp, och lagt köttet i frysarna samt ätit nattmacka. Upptäckte dock i morse att vår gamla frysbox, som står i boden sedan vi flyttade hit våren -08, hade gått och blivit ett kylskåp på gamla dar, så då fick vi stuva om i andra boxar och stänga av den.

Hann även åka till stan på eftermiddagen, så ny har vi att jobba med imorgon också. Snart är det jullov också, 11 dar ledigt i rad. Vad jag ska njuta. Hoppas, hoppas det kommer lite snö också bara.

Hoppalong

Jag ska åka till fjällen

Jag ska åka till fjällen, jag ska åka till fjällen, jag ska åka till fjällen. Inte förrän i mars, men ändå! Jag ska åka till fjällen, jag ska åka ti . . . osv.

Bara så att alla vet

RSS 2.0