Usel bloggare

Ja, vilken usel bloggare jag är! Helt sanslöst, skriver inte ett dugg kul och rätt sällan, kan inte vara skojigt att läsa.... Hmm måste nog bättra mig på den fronten... också... Nu måste jag nog gå ut och rensa trädgårdslandet, har märkt att tistlar också trivs under duk.. Ehh - tistelsoppa... nån...? Man skulle verkligen kunna tro att jag odlar tistlar och inte morötter och lök. Nu tryter batteriet på datorn, så tack och hej!

Tar det aldrig slut?

Alltså, hur mycket grejer har man egentligen? Lastade idag en släpvagn mest med grejer från förrådet. Och den blev FULL - så har vi ganska stor vagn också... Jag menar; hur stort är ett förråd hos ÅFA?? 8-10 kvadrat eller?? Ojojoj, men nu är det "bara" några enstaka grejer (möbler) kvar och en frysbox och tvättmaskin, plus en del krafs förstås, det är det alltid kvar. Blir väl ett lass på tippen också, skönt att rensa bort lite, fast jag trodde vi skulle kunna rensa bort mer. Men vi kanske hamstrar på bra saker... Hehe...
Satt igår med J & E och planerade vår lilla semester vi ska ha och när vi ringde campingplatsen så kan man inte boka husvagnsplats utan måste chansa och hoppas det finns plats när man kommer dit.. Helknäppt om man frågar mig!

Nä, en dusch och en god natts sömn så blir man nog människa igen... Fast man blir ju väckt varje morgon av ett himlans gnällande mellan kl. 6-7. är man INTE så pigg...

Jag blev 'tagen'...

Spelregler:
"Varje spelare börjar med att skriva sex (6) underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva de sex sakerna i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att detta är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg och låter de veta att de blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information!"

> Hatar när folk går mig förbi eller tar mig för givet. Man kan ju faktiskt fråga först...

> Kan INTE dricka mjölk ur ett glas med minsta lilla vattendroppe i - uuäää!

> Tror ibland att jag skulle falla död ner om jag träffar folk - torgskräck månne??

> Har 'inga' vänner ...?...

> Orkar knappt ta ett endaste steg om jag har för många 'måsten' framför mig.

> Får panik ibland om jag inte får/kan göra precis som jag planerat.


Jag erbjuder Ida, Louise och Jenny att delta i spelet

Hur djupt kan man gå?

Ibland undrar man vad livet är för egentligen... Finner liksom ingen större mening med saker ibland - i likhet med de flesta andra människor här på jorden kan jag tro. Har liksom inget att söka mig till, ingen annan än min familj. Det mesta känns tråkigt just nu, men jag har samtidigt ingen lust att göra något heller... Mysko, det måste vara vädret som påverkar hjärnan helt enkelt. Grått och trist och regnigt emellanåt. Ska ta en dusch sen när "bebisen" tillåter och tvätta bort mitt tråkiga humör! Det är bara att rycka upp sig och ta tag i saker - ut och träffa folk. Men jag brukar aldrig lyckas med det... Ehh...

Körde två flyttlass igår men kunde bara lasta av ett på grund av regnet, det andra blir idag. Kanske hämtar vi ett lass till i eftermiddag. Körde igång ett mindre frysskåp här igår som vi ska lasta över sakerna från vår frysbox till idag. tur att det är klent i den, mest svärmors bröd och sylt som hon hyrt in där. Kommer att kännas skönt men ändå lite vemodigt när flytten nu snart är ett avslutat kapitel. Jag trodde inte att det skulle kännas så, men man har ju trots allt bott där ganska länge nu och jag kan inte förneka att jag saknar alla våra saker - redan! Men det går bra att bo här med så inte för det... Men tänk vilken fröjd när man får ställa upp alla möble och plocka ur alla kartonger. Eller jag vet att det kommer att bli ett h*****e, men när det är klart liksom...
 *drömmer*

Midsommarafton

Blidde inte mycket till fest idag för oss. Förkylda som vi är kändes inte så bra i kombination med alkohol och annat ståhej så vi blev hemma. Hade det trevligt och åt god mat med mamsen istället. Har inte gjort många knop idag, bara varit hemma med Pajas, läst och vilat. Snart blir det mumsig jordgubbsefterrätt.

Tänkte uppdatera med några bilder på voffsingen. Han har ju växt en del nu...

  

Hoppalong!


Update

Jobbat fredag, måndag och tisdag - skojsigt värre och pengarna är ju alltid ett plus. Var lite klen fredag kväll och lördag, hade feber och mådde allmänt dåligt. I söndags var vi till Östersund och köpte en hundbur. Överraskade syster med att vi stod på deras gata och gjorde affär, världen är bra liten ibland :D Äntligen har vi spikat lite grann, vet inte hur många gånger jag klättrade upp och ner för ställningen den kvällen, var alldeles slut efter det, det är ju högt typ 7 meter. Idag har jag och mamma varit i lägenheten en stund och packat och torkat.. Blä vad inte kul det är att flytta, skönt att "bara" få packa upp kartongerna och flytta in möblerna när vi väl kommer så längt som till vårt hus... Nu väntar mer packning i veckan och kanske lite partaj på fredag.

Finally

Äntligen har man bredband igen... Mobilt denna gång, får se hur det funkar då!
Vovven växer och blir större och större och tyngre och tyngre (Uhh) för varje dag. Snart dags för avmaskning och vaccinering - spännande!

Äntligen har vi fått lägga igen efter all grävning, men inte är det vackert inte. Lerigt och skitigt och inte ett uns gräsmatta, jo det finns det ju, fast inte där vi grävde förstås. Väldigt kul med tre pers, tre katter och två hundar som springer ut och in. Mycket torka tassar och ändå måste man dammsuga och moppa varje dag typ för annars sipprar det grus mellan tårna - typ! Sen att vi "råkade" tippa ett lass singel framför dörren (som var ÖPPEN) är en helt annan femma. Då moppade vi si sådär fyra gånger om dagen några dar. Ni som tippat singel vet ju att det dammar rätt så friskt!

Tenta!

Imorrn är det tenta... USCH! Känns hopplöst just nu, de andra bara pratar om saker som jag inte ens hört talas om och än mindre läst om... Får nog sno Idas böcker och plugga hela natten lång. Pojkarna har jag lämnat hemma, mötte de faktiskt när jag klev upp kl 5 i morse. Hihi..
Vi grävde sönder avloppet upptäckes det sent en kväll... Suck.. Kanske var därför det var "stopp i toan" på dagen då... Så då blev vi utan en dag till tills boysen + Harry fixade det. Fast det gick ju förhållandevis lätt med tanke på att det var trasigt en bit under plattan. Bra jobbat grabbar! Det var en fröjd att få duscha i går kväll - för att inte tala om att sitta på en toalett.. Haha, naturen i all ära...


Bara imorgon kvar - sen är det ledigt, förutom några enstaka dagar med jobb som jag inte borde ha tagit på mig. Inte vidare smart att Daniel ska ta ut semesterdagar för att jag ska jobba... Inget vi tjänar på direkt.. Observera; JAG ÄR BLONDIN

Tjusigaste bron...

Mamma mår ju ha världens tjusigaste bro in till huset nu. Den består av fyra stycken två tum fyra (??... Hmm känns som jag borde kunna det där nu...) som är snitsigt ihopspikade med två tvärslå över en drygt två meters avgrund där man klockan 6 på morgonen trippar över med en hundvalp i famnen... GULP! Vi håller på att dränerar hos mamsen nu... Men det blir nog tjusigt när det är färdigt... Fast det är klart, allt hänger på E - hur snygg han tycker gräsmattan ska bli.. Hihi.. Näää, det blir bra när allt slit är klart. Bara att hoppas på att det mesta slitet sker när jag är på skolan ons-tors. : )

Blev inget spikande igår... heller... Blir aldrig....

Nu har DE tatt' bredbandet av oss.. : ( Hoppas Telia är snabb att skicka det mobila bredbandet som jag har beställt

RSS 2.0