Detgickdetgickdetgick

Nu står nyaste älsklingen i sitt 'garage'. Nu väntar vi bara på snö!

   

Var en lång dag till Åre/Duved och in i Måläng på vägen hem. Det var hemskt kul att se kusinus igen och träffa fräna fröken vovva också. Stackars Pajas var himla stel i benen när vi äntligen kom oss hem. På vägen hem därifrån började en del varningslampor i bilen lysa; motorelektronik felande, bromskrets ur funktion, ABS ur funktion, antisladd ur funktion. Kändes så där lagom trevligt. Men det verkar "bara" vara något glapp eller liknande. Ska lämnas in för kontroll i alla fall. Erik kopplar upp den på datorn så ser han (väl?) om det är något galet.

Har idag varit på "Central information (eller var det introduktion?) för nyanställda i kommunen" 8.30-15.00. Lagom seg dag. Nu vet jag hur allt fungerar inom kommunen... Jaja, med knäppbollarna arbiggan och 5-5:an hade jag hemskt skojigt ändå!

Startade en ny omgång specialsök med Pajas igår också. Han bara gick upp på banan och körde på, så där ser man. Blir ännu en ny grupp att komma in i, dock med en del kända ansikten sen tidigare. Skönt med lite aktivitet igen i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0