Vacation

Efter liten semestertripp är det bara att sätta igång och jobba arslet av sig igen då... Helgen har varit fylld av zoo, mat, mat, mat, tokiga ungar och husvagnsliv. Sista trippen med husvagnen också, redigt sorgligt. Men det blir kanske en annan i framtiden när vi rotat oss lite mer...! Saknar det redan.

Nä, zombien är uppe nu, lite frukost så kan vi snickra sedan.


.

Då var det klart då, börjar jobba 18 augusti. Spännande värre. Känns bra iaf, det jag har sett och de jag har träffat. Tyvärr har jag inte träffat några barn just, men det hinns nog med...

Nästa helg sticker vi på en liten semestertripp, det ska faktiskt bli jättemysigt. Hoppas det regnar lite på nätterna så man sover riktigt gott...

Ikväll blir det familjfredagsmys med gott att äta och dricka. Jag längtar.

Förstår inte...

Jag fattar det inte, helt plötsligt finner jag mig plågande på en cykelsadel. Igen. Det hände igår igen... Men runt tog jag mig på något underligt sätt.

Farligt skoj att spela på king.com. Nu har jag upptäck Dart Duel också... Fasen... Så spännande. Vilken underhållning.

Lyckades för övrigt klippa alla gräsmattor mellan regnskurarna och fick pizza till middag - och det var inte ens min idé.

Holy rain...

... men just när jag ska måla?? Det behövs för all del lite väta i backen nu, men ändå kan man inte låta bli att klaga. Eftersom vi har begränsad tid på byggställningen hade det varit önskvärt med lite målarväder så vi kunde göra färdigt. Får väl se om det är bättre under morgondagen.

Idag började jag baka lite franskbröd, sedan kom Micke, Maria, Johanna och Linus och hälsade på. De hade minsann med sig  fika så det fick man inte bjuda på heller. Johanna hjälpte mig att pensla bröden och sedan skjuts in i ugnen. Sedan bakade mamsen och jag kanelbullar. Smakade gott!

Jaha, nyss en promenad med hundarna, nu snart pannkaksdags. Sedan kanske cykeltur...

Usch

Fick sendrag i vaden inatt. Aj AAAJE!

-AJ, vad ska jag göra, gaaah!!? skrek jag. Daniel svarade lugnt:
-Du måste ha benet rakt.
-Men det GÅÅR inte, AAAA, skrek jag i panik medan foten sträckte sig upp mot ansiktet (eller var den var på väg).

Då tog han resolut tag i benet och drog så att det blev rakt och tryckte ner foten... Oj så bra det blev då..! Har nu cyklat runt Viskan trots det och trots vinden som envisas med att ta i ibland. Jag kom runt i alla fall, på en hyfsad tid dessutom.

Imorgon blir det dop, utomhus vad jag vet. Hoppas att vädret blir lagomt varmt och inte regnigt.

Varför har jag grus i mina ögonbryn egentligen? Det har jag inte vanligtvis...

Penicillin-dags

Var till VC idag och fick penicillin för min uppdagande infektion. Snabbt och lätt gick det, sånt gillar vi! Skönt att få det innan feberattackerna sätter in för en gång skull. Ja, jag har haft det ett antal gånger förut. blir nog ingen cykeltur ikväll då, antar att det är lugnast att ta det fint med ansträngning ett tag. Suck, men jag längtar efter att cykla, konstigt va!

Nä, det får vara nog med update för dagen, nu ska middagen lagas!

RSS 2.0