I H-sand

Slutade klockan 12, ja eller då föreläsningen var slut si sådär 11.40 för att vara mer precis. Orkar bara inte gå på det som ska vara efter lunch  "Vandring på nätet"  - tydligen en föreläsning där man ska få veta vad det finns för sajter idag och var undomarna/barnen är inne och tittar på för sajter. Känns som att jag redan vet det, eller åtminstonde kan lista ut det! Och det är ju frivilligt...! Ska fara iväg nu på Dollar$tore och kolla efter lite grejer till 'partyt' och sedan susa vidare tillbaka mot S-vall och där handla lite mera till 'partyt' och sedan möta upp D då vi ska kika på en bil. Blir ju skoj... Tja, blir lite mindre för mig att fixa på väg hem på fredag i alla fall. Då hinner man kanske göra något annat vettigt på kvällen - kanske umgås med svärföräldrarna som kommer och grattar D. Förmodar också att det kanske blir en mumsig middag innan vi skiljs åt ikväll också. Längtar BiteLine...


Igår...

... tog jag två promenader. En med varje hund. Och varför i ... gjorde du det undrar väl folk nu? Ja, det kan ni fundera på, haha! Jag vet anledningen och jag anser den befogad... Men det var ju väldans bra för mig, blev ju liksom en lång promenad egentligen.

Today till frukost blev det rester från igår, potatisgratäng och stek - mumma. Var på bolaget i Ånge igår, förutom just igår så var det inte igår man var där! Handlade lite till paaartyt, var även och kollade vad det skulle kosta att beställa en planka från ICA. Hmm, det var dock lite dyrt tyckte vi - men å andra sidan är de inte dåligt goda heller. Aja, det måste vi fundera på. Så nu är det plugg som gäller... Men snart har jag inget mer att läsa om jag inte får de andra böckerna från bibblan snart... Till veckan blir det H-sand igen... Bläää. Måste jaga hundvakt och anmäla oss på fest nu :D


Tråkig...

Jag har inget viktigt alls att skriva känns det som. Lika bra att låta bli kanske... Var å firade syster igår som fyllde år. Massa gott hembakat fika - mums. Alltid lika skoj att träffa U som också var där. Jisses vad man känner sig tråkig jämt har jag kommit på, eller det har jag vetat ett tag. Iaf i jämförelse med andra, om jag jämför med mig själv så är jag ju riktigt rolig! Öhhm...? Stollhunden vekar börja på att bli könsmogen tror jag... Helt crazy ibland, eller så är det bara sån han är... Nepp, nepp bäst att göra nåt vettigare nu. Som att...?? Planera fest kanske??

Fredag - igen

Bara plugg hela veckan, jag har varit såå duktig må ni tro! Imorgon skulle syster och jag ha ridit men av diverse anledningar så blev det uppskjutet till nästa lördag. Åååhh, vi som var så laddade! Var ute och lekte med vovven förut, det är så roligt. Är man på dåligt humör så blir man definitivt på bättre ska jag säga! Lägger in lite bilder på sötisen. Notera vad han leker med - en bit av ett avloppsrör. Haha, man tager vad man haver. Och han tycker att den är rolig såå.. Och den håller ju om man säger så.

  

Å, här är bilder på mina egenhändigt gjorda s.k."agility"- eller aktiveringshinder

 
Frida som laddar över planket, Pajas ser lika mongo ut som hans matte är, men jag skyller på att det inte är jag som tagit fotot.. Hehe..

Nu måste jag hjälpa mamsan med maten

Ännu en dag...

En dag full (?) av studier.. Nää, men jag har läst gaaanska duktig ändå. Har även hunnit med en promenad med hundarna och snickrat ihop lite "agility-hinder". Tänkte att det kunde vara kul för dom som lite aktivering. Har nog blivit en aning inspirerad av kursen då vi fått prova på en del hinder. Pajas tycker det är skojigt, han blir så glad när han fixar dem även om det är lite otäckt i början... Här är han på vippen... Hihi...

Han tyckte det var lite otäckt från början, men nu går han riktigt duktigt

Blev inte mycket som vi hade tänkt i helgen. Vi skulle ju gjuta men då ville vår "mentor" fundera ett slag över om det verkligen var det klokaste att göra på det sättet det var tänkt. Vilket resulterade i att vi fick susa till S-vall och handla vissa grejer för att vi skulle kunna syssla med något annat i helgen. Så nu har vi nästan dragit klart elen i sovrummet. Bara resten kvar då. Men nu är potatisen upptagen och ska bara sorteras lite och stuvas in i källaren. Vår gamla Toyota har lagt av också. Får klara oss med en bil för tillfället. Den är ju rätt gammal (från -81) och dessutom en ovanlig modell så det är inte lätt att få tag på grejer till den. Får se om vi lyckas, annars är det bara att köpa en ny bil då... Hrmm...

Igång igen då...

Så var man igång med pluggandet igen då... Ja, eller huvudkliande kanske man ska kalla det. Buääh!

Jobbade igår - det var riktigt skoj! Trevligt när barnen känner igen en, och kollegerna med :p... Kanske är rätt yrke ändå... Ibland tvivlar jag faktiskt. Det känns som att det är såå mycket som vi aldrig får lära oss på skolan som man måste kunna på en gång man börjar. Det är inskolningar, ansvarsbarn, föräldrasamtal å möten och den ena med det tredje. Får verkligen hoppas att man kommer till ett trevligt och bra arbetslag som verkligen vill hjälpa en att komma in så fort som möjligt, introducera en liksom, och inte bara säga "det här får du fixa efter eget huvud" för då skulle jag gå under... Jag har mina krav jag, haha - förutsatt att man verkligen får ett jobb nån gång förstås... Nä, man får nog helt enkelt ta första bästa misstänker jag, så man inte blir utan... Fast vad hemskt trevligt det vore att få välja och vraka bland ställen och kolleger! Dream team typ!

Pajasen verkar haft det bra hos Maggan å Lasse, verkar som att det går bra att ha honom där ibland. Det är ju bra om han kan få vara där och ha roligt när man har annat att göra. Der blir ju en del inneveckor och praktikveckor framöver. Busen våran... Charmar alla på ett ögonblick - de anar inte för en sekund vilket monster han kan vara här hemma.. *fniss* Nä, nu ska vi hämta posten, måste få gå ut och andas lite innan jag ska begrava nosen i böckerna. Just det ja, ska ju hämta D på jobbet med släpvagnen - vi ska handla hem "lite" cement. Ska vara lite kreativa i helgen och gjuta första omgången på det som skall bli ett varmt och skönt golv!

Haha!

Måste bara få skryta lite över min bedrift; skulle ut och gå si sådär 30 min, men tänkte "Äh, vad fan!" och travade iväg uppåt Vårdkasen via diverse slingrande gångvägar och stigar. Hamnade slutligen i ett mountainbike-spår som slingrade sig uppöver. Men där gav jag upp, visste ju inte riktigt om det skulle leda till toppen på Vårdkasberget eller inte, men jag var bra nära, såg vindkraftverket som ligger där uppe bara en bit bakom en del skog. Men av erfarenhet vet jag att det brukar vara längre att gå än man tror. Gissar att jag gick ungefär 1 mil, uppåt! För er som inte vet så består Härnösand av branta stigningar överallt, från stan (som ligger lågt) och sedan uppåt, uppåt i olika våningar liksom. Vart man än ska så kan man räkna med att det är en brant backe uppåt. Men det är ju förstås bra för konditionen... Tänkte jag skulle vara lite mer duktig och läsa lite i den tråkiga boken, ska ta hjälp av frågeställningarna så kanske det går lite lättare.

Ett otroligt okonstnärligt foto, men ändock ett bevis! (Hade inte direkt digitalkameran med och min fon tyckte det var lååångt att zooma dit ner!)

Härnösand

Happ, så sitter man här... igen. Känns som det vore igår fast det är en lååång lååång sommar emellan. Känns tufft denna termin, många löpmeter text att läsa bara PANG BOM på en gång. Läste faktiskt lite grann igår kväll här på rummet. *Duktig tjej* Tänkte försöka vara litet duktig idag med, lär väl inte bli så bra med arbetsro hemma kan jag tänka mig. Slutar tidigt imorgon så då ska jag förbi S-vall och klippetiklippa mig! Jaaaa!!! Sedan ska jag jobba på torsdag, sena stängningen - kommer inte alls att vara trött när jag kommer hem!! Nejdå... Nu är ridturen bokad också, jag längtar!! Syrran med tror jag allt ;)

Verkligen trist

Det är verkligen trist när det bara regnar och är blött. Bryr mig inte egentligen sååå mycket, är ute ändå. Har man bara regnjacka på sig så går det ju. Men man kan ju inte direkt ligga och rulla runt i gräset - vilket jag jämt brukar göra!!! Jodå!
Ikväll efter maten som jag håller på att göra nu ska vi ta med Pajasen och hälsa på en dagmatte och se om hon törs ta honom... Hihi... Skulle ju underlätta betydligt då jag ska till skolan till veckan. Jag lovade att hon inte behövde bestämma sig innan hon träffat monstret. Men, nej SÅÅ hemsk är han inte - jämt... Ghhihi. Ska hur som helst bli kul att träffa dem i alla fall

Klipp klipp

MÅSTE verkligen få klippa mig snart. Har skickat in studieförsäkran till CSN så jag borde få lite pengar snart. Hoppas på att kunna få en tid när jag far från H-sand till veckan. I behov av frisyr - verkligen. Svårt det är att hitta 30-årspresenter... Blä, eller lite kul är det ju...

På tapeten

Fullt upp även denna helg. Linda & Ella har varit här och vi har ätit god mat allihopa här hemma. Fått en del gjort i huset och klippt gräsmattorna. Imorgon verkar vår klippare komma tillbaka i alla fall. Vi fick sätta ihop den gamla lite kvickt innan vi skulle blivit begravda i gräs... Men som tur var gick det bra och det var bara att börja klippa. Var på kurs med Pajas igår och vi fick en massa beröm - då blir man glad och tänker "Hm... Ja, kanske han är bra på nåt i alla fall". Nästa gång ska vi få prova på fler agilityhinder och även specialsökbana på ett nytt ställe. Det ska bli jättespännande. Har varit och handlat och hämtat lite tapetprover, måste väl börja titta på sådant  i tid.

RSS 2.0