'Lustiga' upptäckter...

D kom hem på förmiddagen idag för att han skulle få snacka lite med takläggaren, men han blev kvar hemma resten av dan....! Upptäcktes nämligen att tre (fyra?) takstolar är av! Tassarna, alltså den delen av takstolarna som syns utanför husväggen, vickade som lösa tänder på en sexåring... Så efter att vi rivit på både ut- och insida kunde man beskåda utsikten från ståhöjd även innifrån:




Kul att renovera hus.... Nu blir det  att förstärka takstolarna genom att fästa fräscha bitar vid de gamla sista biten ut genom väggen så att säga, och sedan bygga igen. Vi har nämligen inte behövt täcka taket nu när vi håller på med nytt eftersom det läggs den gamla plåten som då får tjäna som kondensskydd, men nu är det ju liksom hål... Både i taket och i ytterväggen... Blev ju liksom lite bråttom nu, gör ju inte saken sämre att det är sista dagen på veckan med jobb när man har hantverkare som är här. Ilade iväg förut och inhandlade lite virke till det, och någon lunch har vi inte hunnit med förutom några smörgåsar. Men det ska nog hinnas med skulle jag tro, får väl lägga lite presenning om de inte skulle hinna. Förutom det så måste vi under helgen försöka flytta på telefonledningen som sitter fast i ena vindskivan *suck* Till veckan ska den ju rivas ner. Och var vi under tiden skall sätta ledningen vete 17.

Inser att det kanske inte är så kul att läsa min blogg, kanske därför så få gör det :p Det är inte så intressant att läsa om renovering, hundar och plugg. Men det är ungefär de tre ingredienserna mitt liv innehåller!

Kommentarer
Postat av: Ida

Surt, det verkar inte gå så bra med erat renoverande just nu .. :S

2008-10-17 @ 15:10:04
URL: http://hamrins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0