Uscha

Förstå vad jobbigt det är att veta hur mycket man har framför sig (skola pratar vi om nu!) och inte kunna göra något!? Har inte fått så många böcker ännu av de som vi ska ha... Det är ju nu, denna vecka och nästa som man har tid att läsa. Sedan har jag praktik i fyra veckor, då är det tufft att läsa in litteratur. Är ju som att jobba heltid och plugga på kvällar - not fun! Fast jag vet ju ännu inte vilka tider som gäller, kan ju vara så att jag kommer att sluta relativt tidigt om dagarna också, då kan man ju åka hem och läsa.

De hade ringt D och sagt att husvagnen är färdig - jippie. Vi ska nog hämta den denna vecka eftersom de hade haft inbrott i flera vagnar för någon helg  sedan. Som tur var stod våran inomhus och klarade sig! Det känns ju liksom bättre att dra hem den om det blir igen, också bra att den blev klar innan vintern kom. Annars har vi fått tagit med vinterdäck och lagt om där.

Idag känns det inte som att det blir mycket plugg, ska ta en promenad nu, sedan duscha och åka iväg och handla lite grann. Idag ska vi prova på fisk med örtmajonnäs och stekta grönsaker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0